Skip to content

A projektről

A Favorit Lakópark Kft. a Kerámia Lakópark korábbi ütemeinek sikeres lezárását követően a 2023 I. negyedévben megkezdte a III. ütem fejlesztését, melynek keretében a Kerámia utca 3491/10 hrsz. alatt 30 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark. 

A Kerámia lakópark négy lépcsőházból álló társasházban lakópark 30 db új otthona két épülettömbben kerül megépítésre, alagsori teremgarázs, magasföldszint, 3 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott lépcsőházakban emeletenként 4 db kettő égtájolású változatos méretű lakás, a „C” jelzésű épület negyedik emeletén pedig 2 db három égtájolású nagyobb alapterületű penthouse lakás létesül. 

A körbekerített telken belüli parkolást az alagsori szinten kialakításra kerülő teremgarázs és felszíni beálló biztosítja, ahol kialakításra kerül továbbá külön megvásárolható saját tároló, közös kerékpár tároló, kerti és takarítóeszközök tárolására kialakított tárolóhelyiség. A harmadik ütem impozáns két épülete között közös behatjású garázsszint feletti tetőterasz és tetőkert teszi kellemessé a modern kialakítású környezetet. 

Nagyszerű lokáció,
pezsgő városrész

Kerámia lakópark III. üteme Zalaegerszeg központi részében helyezkedik el a a korábban létesült két épülettömből álló, a lakóparkról elnevezett Kerámia utcában.

A városközpont közelségének köszönhetően a lakópark infrastruktúrális ellátottsága kitűnő: élelmiszerbolt, bevásárló központ, játszótér, kulturális- és közigazgatási intézmények teszik kényelmessé és könnyen elintézhetővé a mindennapi teendőket.

Zalagerszeg népszerű Ifjúsági-parkjának, a „Vizsla-park” tőszomszédsága számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínál, mely tovább növeli a lakópark környezeti értékét.

    Összehasonlítás